Team

umc-utrecht
umc-utrecht

Zoek uw medewerker

anne-visser-2
Anne Visser, prof. dr.
Ik ben hoofd van het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht. Dit is het onderzoeks- en innovatiecentrum van het UMC Utrecht en De Hoogstraat Revalidatie. In het UMC Utrecht Hersencentrum doen wij samen met het ALS Centrum onderzoek naar verbetering van de revalidatiezorg en naar verbetering van de kwaliteit van leven bij ALS.
Revalidatiearts, Hoogleraar revalidatiegeneeskunde
UMC Utrecht
annabelle-michielsen
Annebelle Michielsen
Ik onderzoek met behulp van MRI-scans structurele veranderingen in de hersenen die gepaard gaan met cognitieve afwijkingen bij mensen met ALS, PLS en PSMA. 
Arts-onderzoeker
UMC Utrecht
annemarie-ram-2
Annemarie Ram
Ik ben de secretaresse van prof. Leonard van den Berg.
Secretaresse
UMC Utrecht
arianne
Arianne de Fockert
Als onderzoeksassistente ben ik betrokken bij verschillende lopende onderzoeken naar ALS. Bij deze studies draag ik zorg voor de begeleiding van de deelnemers, verwerking van de data en alle bijkomstige administratieve werkzaamheden.
Onderzoeksassistent
UMC Utrecht
astrid-2
Astrid van der Geest
Met behulp van een 3D-hersenmodel gekweekt uit menselijke stamcellen, kijk ik naar mogelijke afwijkingen in de hersenontwikkeling van mensen met ALS.
Onderzoeker
UMC Utrecht
babette-ter-horst-blauw-klein-bestand
Babette ter Horst
Als communicatiemedewerker draag ik bij aan goede communicatie over ontwikkelingen op het gebied van ALS. Daarnaast creëer ik content voor onze kanalen, waarvoor ik het liefst mensen interview.
Communicatiemedewerker
UMC Utrecht
1 2 3 20