Contact

Heeft u een vraag of opmerking voor het ALS Centrum of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? Hieronder vindt u de verschillende contactgegevens.

Algemene vraag of opmerking

Heeft u een algemene vraag of opmerking voor het ALS Centrum of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? U kunt ons bereiken via info@als-centrum.nl.

Afspraak UMC Utrecht

Heeft u een vraag over uw afspraak in het UMC Utrecht met betrekking tot zorg of diagnostiek? Neem dan contact op met de polikliniek Neuromusculaire ziekten. Zij plannen deze afspraken in en kunnen u verder helpen.

Pers

Bent u een journalist of een andere mediavertegenwoordiger en wilt u met het ALS Centrum in contact komen? Neem dan contact op met onze communicatieadviseur: Danique van der Gaauw via d.a.m.vandergaauw@umcutrecht.nl of 06 31 11 85 13

Medicijnstudies

Twijfelt u over deelname, het kiezen van een medicijnstudie of heeft u hierover andere vragen? Dan kunt u altijd contact met opnemen met het trial-team van het ALS Centrum. Zij kunnen u verder helpen en meer informatie geven over de individuele studies.

  • E-mail: trialALS@umcutrecht.nl (als u uw naam, geboortedatum en eventueel studienaam vermeldt in de mail, dan kan het trial-team u sneller helpen).
  • Telefoonnummer: 088 75 532 04

Wetenschappelijk onderzoek zonder medicijnen

Via de onderstaande nummers kunt u contact opnemen voor vragen over wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en het verloop van ALS, PLS en PSMA, waarbij géén medicijnen getest worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld de NMZ Biobank, de MRI-onderzoek, de ALS-Electrode (EEG-)studie, de EMG-studie, de MEASURE-studie en de Familiaire ALS studie, waaraan zowel mensen met ALS als familieleden van mensen met familiaire ALS kunnen deelnemen.

NMZ Biobank:

Overig:

E-mail: ALS-onderzoek@umcutrecht.nl

  • MRI-onderzoek: 088 75 512 21
  • ALS-Electrode (EEG-)studie: 088 75 511 64
  • EMG-studie: 088 75 512 21
  • PEARLS-studie: 088 75 553 98
  • Familiaire ALS-studie: 088 75 679 94