Terugblik ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag 2023

dsc_2875
12 december 2023
dsc_2875

Zaterdag 25 november vond de vierde editie van de jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag plaats. Ruim 150 mensen reisden af naar het Postellion hotel in Bunnik voor deze bijzondere dag.

De dag bestond uit een divers programma: er werden presentaties en workshops gegeven over praktische zaken zoals hulpmiddelen, de huidige stand van onderzoek en het aanvragen van thuishulp. Maar er was ook ruimte voor verdieping en meer persoonlijke onderwerpen zoals het omgaan met de ziekte. De dag werd afgesloten door een indrukwekkende presentatie van Manu Keirse, expert op het gebied van verdriet, verlies en levend rouwen.

Gedurende de hele dag was er veel ruimte voor contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het bezoeken van de informatiemarkt. Kortom, een waardevolle en informatieve dag. In de aftermovie hieronder krijgt u een goede sfeerimpressie en hoort u wat een aantal bezoekers van de dag vonden.

Presentaties

Wilt u graag een van de gegeven presentaties nog eens rustig teruglezen? Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare presentaties. Mocht u nog ergens vragen over hebben dan kunt contact met ons opnemen via: info@als-centrum.nl. Ook bij overige vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via dit e-mailadres.  

Over de Patiënten- en Naastendag

De jaarlijkse ALS, PSMA en PLS Patiënten- en Naastendag is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor mensen met ALS, PSMA en PLS en hun naasten en wordt georganiseerd door ALS Centrum Nederland, ALS patiëntenvereniging, patiëntenvereniging Spierziekten Nederland en Stichting ALS Nederland.