Team TRICALS/ALS Centrum doet mee met de Tour du ALS

tour-2022
24 mei 2023
tour-2022

Nog een paar weken en dan is het zo ver, de 11e editie van de Tour du ALS. Honderden mensen fietsen of lopen de Mont Ventoux op om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. Ook medewerkers van het ALS Centrum en TRICALS. Helpt u ook mee door middel van een donatie aan de Tour du ALS?

 

tour du alsNeurologen, reseach nurses, officeteam en onderzoekers; vanuit vele functies binnen het ALS Centrum doen we mee met de klim van de Mont Ventoux. De Tour du ALS is elk jaar weer een bijzonder evenement waarbij niet alleen het opgehaalde geld voor onderzoek ertoe doet, maar het is juist ook de ervaring eromheen die het zo’n bijzonder evenement maakt.

 

Het is en blijft bewonderenswaardig hoe mensen met ALS en hun naasten zich elk jaar in blijven zetten tijdens deze en vele andere sponsorevenementen om de aandacht te vragen voor ALS. Daar dragen wij als medewerkers van het ALS Centrum graag ons steentje aan bij. U ook?

 

U kunt ons en het onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, steunen door te doneren via deze link: tourduals.nl.

 

Alvast heel hartelijk bedankt!