Uitzending TIJD VOOR ALS

website-02
15 juni 2022
website-02

Op dinsdag 21 juni, Wereld ALS Dag, lanceert Stichting ALS Nederland om 11.00 uur de nieuwe online uitzending Tijd voor ALS. Het informatieve programma gaat in op alles waar patiënten en hun naasten mee te maken krijgen na de diagnose ALS, PSMA of PLS. Aan de hand van interviews, inzicht in wetenschappelijke ontwikkelingen en gesprekken met onderzoekers, patiënten, naasten, verzorgers, initiatiefnemers en familieleden komen verschillende onderwerpen en fases voorbij. De uitzending wordt gepresenteerd door Natasja Froger en is gemaakt in nauwe samenwerking met patiëntenvereniging ALS Patients Connected en ALS Centrum Nederland.

Van een uitgebreide update van Leonard van den Berg, hoofd van het ALS Centrum, tot een interview met revalidatiearts Esther Kruitwagen, gesprekken met patiënten en naasten en heel veel handvatten hoe om te gaan met het leven met ALS, PSMA en PLS. 

Waar te bekijken?

Tijd voor ALS is vanaf 21 juni 2022 te bekijken op  als.nl/uitzending-tijd-voor-als. Zeker weten dat je de uitzending niet mist? Meld je aan en ontvang een reminder én terugkijklink. Handig wanneer je een deel gemist hebt of om andere mensen te informeren over de uitzending.